Stageplaats voor een student(e) kunstgeschiedenis / locatie Den Haag

Kroon & Wagtberg Hansen is een klein bureau voor kunsthistorisch projectmanagement in Den Haag. In de periode 2010-2011 werken wij aan diverse onderzoeks- en publicatieprojecten, waarbij ruimte is voor begeleiding van een stagiair(e). Informatie over onze werkwijze en projecten vind je op www.kroonwagtberghansen.nl en in onze digitale nieuwsbrief: www.kwh-nieuws.blogspot.com.

Gevraagd wordt een student(e) kunstgeschiedenis in het eindstadium van zijn/haar opleiding, met brede interesse in de kunst-, cultuur- en wetenschapsgeschiedenis van de periode 1850-1950. Het verrichten van onderzoek in diverse (Haagse) archieven, het verwerken van de onderzoeksresultaten in rapportages voor opdrachtgevers en publieksgerichte publicaties behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden; daarom zijn basiskennis van archiefonderzoek en auteurswerkzaamheden een vereiste. Werk in een klein bedrijf vraagt daarnaast een zelfstandige werkhouding, hands on mentaliteit en doorzettingsvermogen. Woon je in Den Haag of omgeving en heb je affiniteit met zelfstandig ondernemerschap in de kunst-, cultuur- en erfgoedsector? Neem dan gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Aanvang en duur van de stage komen we in overleg overeen; met instemming van de stagebegeleider bij de opleiding kan een duidelijk afgebakend project worden ingevuld. We delen graag onze kennis en ervaring met je, en bieden je natuurlijk een reiskostenvergoeding. Afhankelijk van de duur van de stage en het beoogde eindresultaat is een bescheiden stagevergoeding bespreekbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van ziektekosten-, WA- en andere relevante verzekeringen.

Reacties met een motivatie en kort cv kun je tot 15 mei 2010 sturen aan: audrey@kroonwagtberghansen.nl. Ook reacties van pas afgestudeerde kunsthistorici, die geïnteresseerd zijn in het opdoen van gerichte werkervaring in het vakgebied, zijn natuurlijk welkom.

Weergaven: 138

Opmerking

Je moet lid zijn van Register Freelance en Zelfstandige Kunsthistorici om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Register Freelance en Zelfstandige Kunsthistorici

© 2022   Gemaakt door Andréa A. Kroon.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden