Sinds 2012 geef ik eBooks en P.O.D. boeken uit op Amazon. Na successen met mijn serie Secrets of Van Gogh en Amsterdam Museum eBooks ben ik als uitgever gaan werken voor andere auteurs, of ze nu kunsthistorici zijn of niet. Dit heeft tot enkele wereldwijde bestsellers geleid.

Wil je ook uitgegeven worden?

Stuur me dan jouw manuscript voor een gratis assessment:

info@amsterdampublishers.com

Ik publiceer veel op Amazon waardoor je boek in 245 landen ter wereld te verkrijgen is. Daarnaast op Kobo, Apple Ibooks, Barnes & Noble en Bol. Er is zoveel mogelijk. Mail of bel me zodat we kunnen overleggen of ik iets voor je kan betekenen!

www.amsterdampublishers.com

www.secretsofvangogh.com

www.amsterdammuseumebooks.nl


www.eigenuitgever.nl

Weergaven: 61

Opmerking

Je moet lid zijn van Register Freelance en Zelfstandige Kunsthistorici om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Register Freelance en Zelfstandige Kunsthistorici

© 2022   Gemaakt door Andréa A. Kroon.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden