Al is het wat kort dag: op dinsdagmiddag 16 november vindt in theater de Regentes te Den Haag een interessant symposium plaats, getiteld “Het Nieuwe Werken. Geen kunst”.

Wat is de aanleiding? In april 2010 heeft BuzzyChain in samenwerking met met theater de Regentes een prijsvraag van de Gemeente Den Haag gewonnen voor het initiatief 'Over de vloer'. De verbouwde entree van het theater wordt overdag gebruikt als flexibele werkplek voor de vele kenniswerkers, ondernemers, professionals, ZZP-ers in de wijk en in de stad Den Haag. Regelmatig zullen er inhoudelijke netwerkbijeenkomsten gehouden worden. Een opmerkelijke mix van cultureel ondernemerschap, creative city en Het Nieuwe Werken (HNW).

In Nederland zijn honderden theaters die naast hun culturele programmering vaak overdag leeg staan (in ieder geval de entree en de foyers). Overheidsondersteuning zal fors minder worden, waardoor theaters meer geld moeten en willen verdienen en meer bezoekers trekken. Het zijn ideale plekken om Het Nieuwe Werken vorm te geven en de creatieve stad te stimuleren.

Meer info op: http://www.deregentes.nl/nl/voorstellingen/1129/symposium-het-nieuw...

Weergaven: 22

Opmerking

Je moet lid zijn van Register Freelance en Zelfstandige Kunsthistorici om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Register Freelance en Zelfstandige Kunsthistorici

© 2022   Gemaakt door Andréa A. Kroon.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden